Grillowany ser z sosem śliwkowym

Sery z grilla to pyszna i ciekawa przekąska nie tylko dla wegetarian. Szczególnie polecamy ser halloumi z grilla, który jest lekko skrzypiący, gdyż powstaje z mleka owczego. Jego wyrazisty, lekko słony smak idealnie łączy się ze świeżymi warzywami. Smacznego!

 

 

 

Oceń, aby doradzić innym!

Kliknij na gwiazdkę, aby ocenić

Średnia: 0 / 5. Ilość głosów: 0

Jeszcze nikt nie ocenił przepisu.

Liczba porcji: 2

Czas: 10 minut

Ostrość:
Łagodne

Składniki

Sposób przygotowania

1. Pokrój sery na średnie plastry i grilluj 10 minut obracając od czasu do czasu.
2. Sery podawaj na ciepło z sosem śliwkowym.

 

 

 

PRODUKTY POWIĄZANE

 

Polecane przepisy

 

GOTUJ Z PONGHTEPEM SMACZNIE I SZYBKO

 

Żółte curry z kurczakiem i dynią

Jak przygotować ryż do sushi?

 

NASZE MARKI