Magia gotowania House of Asia

Rozmowa ze zwycięzcą konkursu – Wygraj wycieczkę do Azji

Autorskim przepisem na sukces okazał się makaron Mie z kurczakiem, sezamem, sosem Sojowym i grzybami Mun. Pani Małgorzata, zwyciężczyni organizowanego przez nas konkursu, skromnie uważa, że to danie, którego nie da się zepsuć. Prawda jest jednak taka, że nadesłane przez nią zgłoszenie było wyjątkowe – zachwyciło jury i ostatecznie poprowadziło ją do zwycięstwa. W związku z tym postanowiliśmy zadać laureatce kilka pytań dotyczących jej kulinarnych upodobań i sympatii do orientalnej kuchni.

Przede wszystkim gratulujemy Pani wygranej w konkursie! Proszę powiedzieć, jak zaczęła się Pani przygoda z kuchnią azjatycką.

Moja przygoda z kuchnią azjatycką jest krótka, ale intensywna. Jako fanka polskiej kuchni z rezerwą podchodziłam do chińskich dań i długo odkładałam moment, w którym pierwszy raz spróbuję swoich, teraz już nieodłącznych towarzyszy każdego obiadu. Zupełnie przypadkiem trafiłam do azjatyckiej restauracji, w której spróbowałam pierożków Dim Sum z myślą, że może chociaż będą przypominać te nasze tradycyjne – jakże się myliłam! Były o niebo lepsze! Już następnego dnia zrobiłam je sama, a lodówkę zaopatrzyłam w szeroką gamę nowości! Zaczął się czas azjatyckich degustacji.

Czy to właśnie pierożki Dim Sum są jednym z Pani ulubionych orientalnych dań?

Absolutnie! Oprócz nich uwielbiam jeszcze makaron Chow Mein z kurczakiem i warzywami oraz tradycyjne sajgonki. To dania szybkie i proste w wykonaniu, które za każdym razem zaskakują mnie swoim smakiem. W zależności od dodanych składników dopasowują się do mojego nastroju. Są idealne na każdą okazuję – imprezę ze znajomymi, elegancki obiad czy randkę z ukochanym. 

Czy prostota i łatwość wykonania są dla Pani największymi zaletami kuchni azjatyckiej? Co w niej Pani najbardziej ceni?

Kuchnię azjatycką cenię przede wszystkim za jej wyjątkowy i wyrazisty smak, ale również za to, jak wpływa na moje zdrowie. Wcześniej ciężko mi było odżywiać się smacznie i zdrowo. Polska kuchnia mimo wielu zalet niestety cechuje się dużą kalorycznością. Kuchnia azjatycka jest lekka, smaczna i bogata w witaminy i minerały. W prawie każdym daniu znajdziemy warzywa, bogate w błonnik oraz produkty pochodzenia roślinnego, takie jak soja czy algi morskie. Nasze polskie ziemniaki zastępujemy lekkostrawnym ryżem lub wysokojakościowym makaronem. Bardzo szybko zauważyłam, że po prostu na co dzień czuję się lepiej i mam więcej energii do działania. 

Skąd czerpie Pani inspiracje kulinarne? 

Inspiracje kulinarne czerpię, skąd tylko mogę. O kuchni azjatyckiej można dowiedzieć się naprawdę wiele z dobrych książek kulinarnych, programów telewizyjnych, ale również poprzez obserwowanie kucharzy w chińskich restauracjach i barach. Właśnie to ostatnie lubię robić najbardziej. To oni przez lata praktyki wypracowali swoje własne kulinarne sztuczki, które z radością przemycam do swojej kuchni. 

Można więc zaryzykować stwierdzenie, że preferuje Pani gotowanie według tradycyjnych receptur i raczej nie eksperymentuje w kuchni.

Uwielbiam gotowanie według tradycyjnych receptur. Mam wtedy wrażenie, że odkrywam kulturę i tradycję danego państwa z mojego domowego zacisza. Często jednak zdarza się tak, że podczas gotowania czegoś brakuje, a z półek uśmiechają się do mnie produkty, których nie ma w tradycyjnym przepisie. Wtedy uruchamiam swoją wyobraźnię i zamieniam się w odkrywcę nowych smaków! Przyznaję – nie zawsze wychodzi tak, jakbym chciała, ale nie raz zaskoczyłam się pozytywnie. 

A które z produktów naszej marki „uśmiechają się z półek” do Pani? Ma Pani swoje ulubione?

Próbowałam już wielu produktów House of Asia i za każdym razem jestem pozytywnie zaskoczona, ale po niektóre z nich sięgam częściej i nie wyobrażam sobie ich braku w moich kuchennych zapasach. Sos sojowy House of Asia sprawia, że zwykły makaron staje się wykwintnym daniem azjatyckim. Makaron ryżowy, zdrowy i szybki w wykonaniu, serwuję częściej niż jakiekolwiek inne danie. To strzał w dziesiątkę dla osób, które chcą odżywiać się zdrowo, smacznie i nie mają czasu na długie kulinarne maratony. 

Z czym kojarzy się Pani nasza marka?

Marka House of Asia to dla mnie kwintesencja kuchni azjatyckiej. Czym byłyby moje kulinarne poczynania, gdybym nie miała pod ręką zaufanych pomocników w postaci tych produktów! Cenię sobie wysoką jakość składników, które dodaję do moich potraw i które serwuję najbliższym. Z marką House of Asia mam pewność, że to, co jemy, jest zdrowe, pyszne i w 100% takie, jak powinno być w tradycyjnej kuchni azjatyckiej! 

Jaki nowy produkt azjatycki widziałaby Pani w asortymencie House of Asia?

House od Asia ma bardzo szeroki asortyment produktów, które chętnie wykorzystuję w swojej kuchni. Brakuje mi jednak dań gotowych. Oczywiście je też znajdziemy w ofercie, ale ich różnorodność jest dużo mniejsza. Byłaby to idealna alternatywa dla osób, które nie mają warunków, albo po prostu czasu lub chęci na przygotowywanie potraw samodzielnie. 

Na koniec proszę dokończyć zdanie: „Wygrany voucher zamierzam przeznaczyć na wakacje w…”

Wietnamie – od dawna marzyłam o podróży do tego pięknego i trochę niedocenianego kraju! Teraz, gdy los się do mnie uśmiechnął wreszcie mam okazję!

Dziękujemy za rozmowę.

Wszystkie aktualności

Oceń, aby doradzić innym!

Kliknij na gwiazdkę, aby ocenić

Średnia: 0 / 5. Ilość głosów: 0

Jeszcze nikt nie ocenił przepisu.

PRODUKTY POWIĄZANE

 
Nowość
Bestseller
Makaron Mie 250g House of Asia

Makaron Mie 250g

Nowość
Bestseller
Sos sojowy jasny 150 ml

Sos sojowy jasny 150ml

Nowość
Bestseller
Sos sojowy ciemny 150 ml House of Asia

Sos sojowy ciemny 150ml

Nowość
Bestseller
Grzyby Mun krojone 30g House of Asia

Grzyby Mun krojone 30g

Nowość
Bestseller
Sezam czarny 50 g House of Asia

Sezam czarny 50g

Nowość
Bestseller
Sezam biały 50 g house of asia

Sezam biały 50g

PRZEPISY

 
Kaburamaki sushi z łososiem, tykwą i awokado House of Asia

Kaburamaki sushi z łososiem, tykwą i awokado

Futomaki z pieczonym łososiem House of Asia

Futomaki z pieczonym łososiem

Nigiri sushi z łososiem House of Asia

Nigiri z łososiem

Barszcz czerwony z grzybami Shiitake House of Asia

Barszcz czerwony z grzybami Shiitake

Chow Mein z kurczakiem w paście miodowo-czosnkowej House of Asia

Chow Mein z kurczakiem w paście miodowo-czosnkowej

Pierś z kaczki w sosie imbirowym z pomarańczami House of Asia

Pierś z kaczki w sosie pomarańczowym

Śledzie z suszonymi pomidorami i pastą chili House of Asia

Śledzie na ostro z suszonymi pomidorami

Pierś z kaczki po pekińsku z sałatką z buraków House of Asia

Pierś z kaczki po pekińsku z sałatką z buraków

Zupa grzybowa z grzybami Shiitake House of Asia

Zupa grzybowa z grzybami Shiitake

Pierogi z kapustą i grzybami Shiitake House of Asia

Pierogi z kapustą i grzybami Shiitake

Pasztet z czarnej fasoli House of Asia

Pasztet z czarnej fasoli

Sushi maki z surowym łososiem i szypiorem House of Asia

Sushi maki z surowym łososiem i szczypiorkiem

Japoński omlet tamago House of Asia

Japoński omlet Tamago

Jak zrobić świąteczne temari sushi? House of Asia Praktykulinarni

Jak zrobić świąteczne Temari sushi? Praktykulinarni

Pierożki Gyoza z mięsem i sosem śliwkowym Ros Thai Thai

Pierożki Gyoza z mięsem i sosem śliwkowym Ros Thai Thai

California maki z krewetką w tempurze House of Asia

California maki z krewetką w tempurze

Świąteczny piernik dla spóźnialskich Mientablog House of Asia

Świąteczny piernik dla spóźnialskich Mientablog

Spring rollsy z grzybami słomkowymi House of Asia

Spring rollsy z grzybami słomkowymi

California maki z awokado i surimi House of Asia

California maki z awokado i surimi

Tempura Maki z tofu House of Asia

Tempura maki z tofu

Futomaki z łososiem w omlecie tamago House of Asia

Futomaki z łososiem w omlecie Tamago

Mango sticky rice Martyny Chomackiej House of Asia

Mango sticky rice Martyny Chomackiej

Sushi z suszonymi pomidorami deliciousplace.pl House of Asia

Sushi z suszonymi pomidorami

Koreczki z tortilli z krewetkami i wakame Delicious Place House of Asia

Koreczki z tortilli z krewetkami i Wakame

Tajska sałatka z makaronem ryżowym Volodymyr Testardі House of Asia

Tajska sałatka z makaronem ryżowym i krewetkami

Zupa Tom Kha Kai Foxx Gotuje House of Asia

Zupa Tom Kha Kai

Makaron udon w sosie Satay Bartłomiej Włodarczyk House of Asia

Makaron Udon w sosie Satay

Zupa Tom Kha Martyny Chomackiej House of Asia

Zupa Tom Kha Martyny Chomackiej

Tajska sałatka Laab Kai House of Asia

Tajska sałatka Laab Kai

Dorsz w chrupiącej panierce Panko ze szpinakiem House of Asia

Dorsz w chrupiącej panierce Panko ze szpinakiem

Pieczony schab faszerowany grzybami Shiitake House of Asia

Pieczony schab faszerowany grzybami Shiitake

Tajskie naleśniki z budyniem i malinami House of Asia

Tajskie naleśniki z budyniem i malinami

Fresh spring rolls z warzywami happyveganshrimp House of Asia

Fresh spring rolls z warzywami

Aromatyczne czerwone curry z kurczakiem House of Asia przepyszota

Aromatyczne czerwone curry z kurczakiem

Pizza po azjatycku z papierem ryżowym House of Asia coocharz

Pizza po azjatycku z papierem ryżowym

Pad Thai Martyny Chomackiej House of Asia

Pad Thai Martyny Chomackiej

Zupa dyniowa z mleczkiem kokosowym na Hallowee Mientabloh House of Asia

Zupa dyniowa z mleczkiem kokosowym na Halloween

Przepis jak ugotować ryz do sushi House of Asia

Jak przygotować ryż do sushi?

Zupa tajska Tom Yum z krewetkami house of asia

Zupa tajska Tom Yum z krewetkami

Pad Thai z krewetkami w 15 minut House of Asia

Pad Thai z krewetkami w 15 minut

Zielone curry z kurczakiem house of asia

Zielone curry z kurczakiem

Smażony ryż z warzywami po chińsku House of Asia

Smażony ryż z warzywami po chińsku

Zupa tajska z krewetkami i żółtym curry Mateusz Krojenka House of Asia

Tajska zupa z krewetkami i żółtym curry

Przepis na zupę miso z tofu i wakame House of Asia

Zupa z miso

Kokosowy pudding z tapioki i mango Praktykulinarni House of Asia

Kokosowy pudding z tapioki i mango Praktykulinarni

Zupa tajska Tom Kha z kurczakiem house of asia

Zupa tajska Tom Kha z kurczakiem

Tajski deser mango sticky rice House of Asia

Tajski deser mango sticky rice

Zupa dyniowa z czerwonym curry i chorizo House of Asia

Zupa dyniowa z czerwonym curry i chorizo

Przepis jak zrobić pad thai z kurczakiem? House of Asia

Jak zrobić pad thai z kurczakiem?

Zupa dyniowa z mleczkiem kokosowym house of asia

Zupa dyniowa z mleczkiem kokosowym

Ekspresowa Tikka Masala z tofu Jakjalubiejesc House of Asia

Ekspresowa Tikka Masala z tofu

Błyskawiczny makaron Bulgogi Foodini House of Asia

Błyskawiczny makaron Bulgogi

Ramen dla początkujących Pysznie czy przepysznie House of Asia

Ramen dla początkujących Pysznie czy przepysznie

Sajgonki z tofu i mango Gotuj z Diego House of Asia

Sajgonki z tofu i mango Gotuj z Diego

Makaron ryżowy stir-fry z kurczakiem House of Asia

Makaron ryżowy stir-fry z kurczakiem

Butter Chicken z ryżem jaśminowym House of Asia

Butter Chicken z ryżem jaśminowym

Makaron udon z krewetkami w sosie ostrygowym i chili House of Asia

Makaron Udon z krewetkami w sosie ostrygowym i chili

Kurczak w sosie ostrygowym z chili i limonką House of Asia

Kurczak w sosie ostrygowym z chili i limonką

Tatar z tuńczyka z sałatką z mango House of Asia

Tatar z tuńczyka z sałatką z mango

Kluski ziemniaczane z sosem bulgogi House of Asia

Kluski ziemniaczane z sosem Bulgogi

Grillowane polędwiczki w marynacie curry pysznieczyprzepysznie House of Asia

Grillowane polędwiczki w marynacie curry Pysznie czy przepysznie

Deska serów z sosem Mango chutney House of Asia Flymetothespoon

Deska serów z sosem Mango Chutney

Zupa botwinkowa z jajkiem House of Asia

Zupa botwinkowa z jajkiem

Indyk z ryżem jaśminowym w sosie Kimchi House of Asia

Indyk z ryżem jaśminowym w sosie Kimchi

Kokosowy sernik z mango na zimno upieklo_mi_sie House of Asia

Kokosowy sernik z mango na zimno

Soczysty kurczak z grilla po tajsku Wantabite House of Asia

Soczysty kurczak z grilla po tajsku

Krewetki w sosie Mango chutney Flymetothespoon House of Asia

Krewetki w sosie Mango chutney

Prażony bób po azjatycku z sosem kolendrą i miętą Flymetothespoon House of Asia

Prażony bób po azjatycku z sosem kolendrą i miętą

Grillowane tofu z sosem z kolendrą i miętą Flymetothespoon House of Asia

Grillowane tofu z sosem z kolendrą i miętą

Tajska sałatka z indykiem i makaronem z fasolki mung House of Asia

Tajska sałatka z indykiem i makaronem z fasolki mung

Sałatka z mango, krewetkami i imbirem House of Asia

Sałatka z mango, krewetkami i imbirem

Wege burger z zielonym jackfruitem i sosem Teriyaki House of Asia

Wege burger z szarpanym jackfruitem i sosem satay Ros Thai Thai

Makaron smażony po chińsku z warzywami House of Asia

Makaron smażony po chińsku z warzywami

Hummus z czerwonym curry i domowym chlebkiem pita House of Asia

Hummus z czerwonym curry i domowym chlebkiem pita

Szparagi w sosie holenderskim z miso i jajkiem poche House of Asia

Szparagi w sosie holenderskim z miso i jajkiem poche

Mango lassi z sokiem limonki House of Asia

Mango lassi z sokiem limonki

Rajski deser z chia i mango Jakjalubiejeść House of Asia

Rajski deser z chia i mango Jakjalubiejesc

Lody_mango_z_sokiem_z_limonki_Kuchenny_Kodeks_House_of_Asia

Lody mango z sokiem z limonki

Owocowe spring rolls z papierem tapiokowym House of Asia

Owocowe spring rolls z papierem tapiokowym

Sajgonki z wędzonym łososiem i paluszkami krabowymi House of Asia

Sajgonki z wędzonym łososiem i paluszkami krabowymi

Zupa Laksa z kurczakiem i grzybami słomkowymi House of Asia

Zupa Laksa z kurczakiem i grzybami słomkowymi

Mango margarita z marakują i sokiem z limonki House of Asia

Mango margarita z marakują i sokiem z limonki

Pina Colada z mleczkiem kokosowym House of Asia

Pina Colada z mleczkiem kokosowym

Temaki sushi z łososiem i ogórkiem House of Asia wantabite_pl

Temaki sushi z łososiem i ogórkiem

Jak zrobić Tantanmen ramen? Jakjalubiejesc House of Asia

Jak zrobić Tantanmen ramen? Jakjalubiejesc

Karkówka w sosie ostrygowym House of Asia

Karkówka w marynacie ostrygowej

Sushi bowl z łososiem Pysznie czy przepysznie House of Asia

Sushi bowl z łososiem Pysznie czy przepysznie

Kurczak Yakitorii House of Asia

Kurczak Yakitorii

Smoothie bubble mango House of Asia

Smoothie bubble mango

Szaszłyki z kurczaka w paście chili i imbiru Praktykulinarni House of Asia

Szaszłyki z kurczaka w paście chili i imbiru Praktykulinarni

Tajska sałatka z krewetkami Tom Yum Gotuj z Diego House of Asia

Tajska sałatka z krewetkami Tom Yum Gotuj z Diego

Grillowany łosoś w sosie teriyaki House of Asia

Grillowany łosoś teriyaki

Grillowany stek z antrykotu w marynacie galbi O’Food i sosu sojowego House of Asia

Grillowany stek z antrykotu w marynacie galbi i warzywami w sosie sojowym

Grillowane krewetki z ananasem w sosie śliwkowym Ros Thai Thai House of Asia

Grillowane krewetki z ananasem w sosie śliwkowym

Lemoniada imbirowa House of Asia Krosno

Lemoniada imbirowa

Chrupiące sajgonki z grzybami shiitake i sosem śliwkowym Kuchenny kodeks House of Asia

Chrupiące sajgonki z grzybami Shiitake i sosem śliwkowym Kuchenny kodeks

Ramen z kurczakiem w panierce panko, nori, wakame i jajkiem House of Asia

Ramen z kurczakiem w panierce panko, nori, wakame i jajkiem

Ramen z kurczakiem House of Asia

Ramen z kurczakiem

Chrupiące nuggetsy z kurczaka w panko House of Asia Praktykulinarni

Chrupiące nuggetsy z kurczaka w panko Praktykulinarni

Kurczak satay w kokosowej marynacie w sosie orzechowym Ros Thai Thai House of Asia

Kurczak satay w kokosowej marynacie w sosie orzechowym Ros Thai Thai

Jak zrobić soczyste piersi z kurczaka na grillu? House of Asia

Jak zrobić soczystą pierś z kurczaka na grillu?

Jak zrobić sushi bake flymetothespoon House of Asia

Jak zrobić sushi bake?

Kotlet w panierce panko faszerowany jajkiem i grzybami shiitake

Kotlet w panierce panko faszerowany jajkiem i grzybami shiitake

Sałatka ziemniaczana z jackfruitem i sosem grzybowym House of Asia

Sałatka ziemniaczana z Jackfruitem i sosem grzybowym

Mazurek z kremem tahini i marakują House of Asia Kuchenny Kodeks

Mazurek z kremem tahini i marakują

Jajka faszerowane grzybami shiitake House of Asia

Jajka faszerowane grzybami shiitake

Pasta jajeczna z awokado i grzybami House of Asia

Pasta jajeczna z awokado i grzybami słomkowymi

Żurek z grzybami shiitake House of Asia

Żurek z grzybami shiitake

Stir-fry z białą kiełbasą z grzybami shiitake w sosie tonkatsu House of Asia

Stir-fry z białą kiełbasą z grzybami fungus w sosie tonkatsu

Warzywa gotowane na parze w parowniku bambusowym House of Asia

Warzywa gotowane na parze w parowniku bambusowym

Dorsz gotowany na parze w parowniku bambusowym House of Asia

Dorsz gotowany na parze w parowniku bambusowym

Krewetki gotowane na parze w parowniku bambusowym House of Asia

Krewetki gotowane na parze w parowniku bambusowym

Żeberka wieprzowe gotowane na parze w parowniku bambusowym House of Asia

Żeberka wieprzowe gotowane na parze w parowniku bambusowym

Kurczak gotowany na parze w parowniku bambusowym House of Asia

Kurczak gotowany na parze w parowniku bambusowym

Vege kaczka po pekińsku Martyna Chomacka House of Asia

Vege kaczka po pekińsku Martyna Chomacka

Kurczak stir fry z kiełkami mun Monika Molecka pysznieczyprzepysznie House of Asia

Kurczak stir fry z kiełkami Mun Pysznie czy przepysznie

Wołowina w sosie hoisin Aleksandra Hamkało House of Asia

Wołowina w sosie hoisin

Kurczak 5 smaków Praktykulinarni House of Asia

Kurczak 5 smaków z warzywami i makaronem Praktykulinarni

Chrupiące tofu w sosie hoisin Rozkoszny House of Asia

Chrupiące tofu w sosie Hoisin – Rozkoszny

Wrapy z kaczką i makaronem pszenno-gryczanym Karolina Smyk w Kuchni House of Asia

Wrapy z kaczką i makaronem Chow Mein pszenno-gryczanym Smykwkuchni

Chrupiący makaron z kurczakiem i grzybami shiitake Nietylkopasta House of Asia

Chrupiący makaron z kurczakiem i grzybami Shiitake Nietylkopasta

Chrupiące krewetki w panierce panko z sosem hoisin Jakjalubiejesc House of Asia

Chrupiące krewetki w panierce panko z sosem Hoisin Jakjalubiejesc

Azjatyckie pączki z nadzieniem mango Mientablog House of Asia

Azjatyckie pączki z nadzieniem mango

Wieprzowina w sosie ostrygowym Ola Kot House of Asia

Wieprzowina w sosie ostrygowym

Kurczak słodko-kwaśny z makaronem vermicelli Pysznie czy przepysznie House of Asia

Kurczak słodko-kwaśny z makaronem vermicelli Pysznie czy przepysznie

Słodko-kwaśne chrupiące tofu na puszystym ryżu Gotuj z Diego House of Asia

Słodko-kwaśne chrupiące tofu na puszystym ryżu Gotuj z Diego

Chow Mein z wieprzowiną Czarna Wisienka House of Asia

Chow Mein z wieprzowiną w sosie słodko-kwaśnym Czarna wisienka

Kurczak po chińsku z sosie grzybowym Jedz pysznie House of Asia

Kurczak po chińsku w sosie z grzybowym shiitake

Żeberka w sosie hoisin Nietylkopasta House of Asia

Żeberka w sosie hoisin z sałatką z makaronu ryżowego Nietylkopasta

Kurczak w sosie hoisin z kiełkami fasoli Mung House of Asia Smyk w kuchni

Kurczak w sosie hoisin z kiełkami fasoli Mung Smykwkuchni

Smażony ryż jaśminowy z omletem i sosem z grzybów Shiitake House of Asia MientaBlog

Smażony ryż jaśminowy z omletem i sosem z grzybów Shiitake Mientablog

Kurczak generała Tso z kiełkami z fasoli Mung House of Asia JedzPysznie Anna Zyśk

Kurczak generała Tso z kiełkami z fasoli Mung Jedz Pysznie

Makaron Chow Mein w sosie z grzybów shiitake House of Asia

Makaron Chow Mein w sosie z grzybów shiitake

Makaron mie z grzybami shiitake Kinga Kurcoń kuchennykodeks House of Asia

Makaron mie z grzybami Shiitake Kuchennykodeks

Sajgonki z kurczakiem i makaronem ryżowym Jak ja lubię jeść House of Asia

Sajgonki z kurczakiem i makaronem ryżowym Jakjalubiejesc

Kaczka po pekińsku House of Asia

Kaczka po pekińsku

Makaron Chow Mein z glazurowanym brokułem, papryką i chipsami z jarmużu Martyna Chomacka Master Chef House of Asia

Makaron Chow Mein z papryką i chipsami z jarmużu Martyna Chomacka

Makaron chow Mein z chrupiącymi warzywami i grzybkami Shiitake House of Asia Rozkoszny

Makaron Chow Mein z chrupiącymi warzywami i grzybkami Shiitake – Rozkoszny

Grillowana kaczka po pekińsku House of Asia Smyk w Kuchni

Grillowana kaczka po pekińsku Smyk w Kuchni

Zupa azjatycka z wieprzowiną i makaronem Chow Mein Kodeks Kuchenny House of Asia

Zupa azjatycka z wieprzowiną i makaronem Chow Mein Kuchenny kodeks

Udka w sosie miodowo-imbirowym z makaronem Mie House of Asia Praktykulinarni

Udka w sosie miodowo-imbirowym z makaronem Mie Praktykulinarni

Ostro-kwaśna zupa z kurczakiem i grzybami shiitake House of Asia Czarna Wisienka

Ostro-kwaśna zupa z kurczakiem i grzybami Shiitake Czarna wisienka

Smażony azjatycki ryż z krewetkami w ananasie House of Asia Gotuj z Diego

Smażony azjatycki ryż z krewetkami w ananasie Gotuj z Diego

Makaron Chow Mein pszenno-gryczany ze smażonym tofu i nerkowcami House of Asia Mienta Blog

Makaron Chow Mein pszenno-gryczany ze smażonym tofu i nerkowcami Mienta Blog

Japońsko-meksykańska deska przekąsek na sylwestra House of Asia Casa de Mexico

Japońsko-meksykańska deska przekąsek na sylwestra

Drink mango Collins z sokiem z limonki House of Asia

Drink mango Collins z sokiem z limonki

Makaron mie z wieprzowiną w sosie teryiaki House of Asia

Makaron mie z wieprzowiną w sosie terIyaki

Kokosowy sernik z markują House of Asia

Kokosowy sernik z marakują

Grillowane krewetki w kokosowym sosie chipotle House of Asia Casa de Mexico vanomano_

Grillowane krewetki w kokosowym sosie chipotle

Teriyaki chicken tacos House of Asia Casa de Mexico Jak ja lubię jeść

Teriyaki chicken tacos Jakjalubiejesc

Jak zrobić sushi w domu? House of Asia

Jak zrobić sushi w domu?

Poke bowl z łososiem teriyaki i mango House of Asia

Poke bowl z łososiem teriyaki i mango

Tajskie czerwone curry z warzywami House of Asia

Tajskie czerwone curry z warzywami

Hosomaki z łososiem przepis House of Asia

Hosomaki z łososiem

Makaron chow mein z wieprzowiną House of Asia

Makaron chow mein z wieprzowiną

Indyk w sosie z pomarańczy i imbirem House of Asia

Indyk w sosie z pomarańczy i imbirem

Roladki z tortilli z chrupiącym kurczakiem w sosie Sriracha

Roladki z tortilli z chrupiącym kurczakiem w sosie Sriracha

Chrupiące hot-dogi sosem sriracha House of Asia

Chrupiące hot-dogi sosem Sriracha

Halloween temari sushi z łososiem House of Asia

Halloween temari sushi

Czerwone curry z dynią House of Asia

Czerwone curry z dynią

Skrzydełka grillowane w sosie Sriracha House of Asia

Skrzydełka grillowane w sosie Hoisin i Sriracha

Zupa Tom Yum Kung z kurczakiem House of Asia

Zupa Tom Yum Kung z kurczakiem Jakjalubiejesc

Panang Curry z szarpanym jackfruitem House of Asia

Panang curry z szarpanym jackfruitem

Rozgrzewające mango curry z dynią i krewetkami House of Asia

Rozgrzewające mango curry z dynią i krewetkami

Fresh spring rolls z sosem sweet chili House of Asia

Fresh spring rolls z sosem sweet chili

Ryż smażony z kurczakiem i warzywami House of Asia

Ryż smażony z kurczakiem i warzywami

Pad thai z krewetkami House of Asia

Pad thai z krewetkami i zieloną dymką

Makaron Vermicelli z grzybami mun i sosem ostrygowym House of Asia

Makaron Vermicelli z grzybami mun i sosem ostrygowym

Tosty z jajkiem w koszulce z sosem sriracha House of Asia

Tosty z jajkiem w koszulce z sosem Sriracha

Makaron po tajsku z krewetkami House of Asia Czarna Wisienka

Makaron po tajsku z krewetkami Czarna Wisienka

Kurczak Holy Basil Nietylkopasta House of Asia

Kurczak Holy Basil

Warzywa w sosie ostrygowym House of Asia

Warzywa w sosie ostrygowym

Butter chicken Delicious Place House of Asia

Butter chicken

Zupa pho z grzybami słomkowymi House of Asia

Zupa pho z grzybami słomkowymi

Kokosowy sernik z limonkami na zimno House of Asia

Kokosowy sernik z limonkami na zimno

Orzeźwiający drink z mango, kokosem i musem malinowym House of Asia mientablog

Orzeźwiający drink z mango kokosem i musem malinowym

Makaron Chow Mein w sosie Kung Pao House of Asia

Makaron Chow Mein w sosie Kung Pao Praktykulinarni

Krewetki w panierce panko z sosem hoisin i nachosami House of Asia Marcin Kozicki Co dziś zjemy

Krewetki w panierce panko z sosem hoisin i nachosami

Domowe zapiekanki z sosem sriracha House of Asia

Domowe zapiekanki z sosem sriracha

Wrapy z wieprzowiną w panierce panko z sosem tonkatsu House of Asia Casa de Mexico food_square

Wrapy z wieprzowiną w panierce panko z sosem tonkatsu

Orzeźwiająca tajska sałatka z kurczakiem House of Asia

Orzeźwiająca tajska sałatka z kurczakiem

Zapiekanki z grzybami słomkowymi House of Asia

Zapiekanki z grzybami słomkowymi

Pulpeciki drobiowe z sosem z grzybów shiitake House of Asia Praktykulinarni

Pulpeciki drobiowe z sosem z grzybów Shiitake Praktykulinarni

Wegańskie lody czekoladowe z czereśniami House of Asia Czarna Wisienka

Wegańskie lody czekoladowe z czereśniami

Kotlet schabowy w panierce panko i sosem Tonkatsu House of Asia

Kotlet schabowy w panierce panko z sosem Tonkatsu

Chłodnik z botwiny z krewetkami i szparagami House of Asia

Chłodnik z botwiny z krewetkami i szparagami

Gołąbki z młodej kapusty w sosie czerwonym curry House of Asia Flymetpthespoon

Gołąbki z młodej kapusty w sosie czerwonym curry

Futomaki z łososiem, szparagami i pastą wasabi House of Asia Flymetothespoon

Futomaki z łososiem, szparagami i pastą wasabi

Kokosowy pudding z tapioki i musem truskawkowym House of Asia

Kokosowy pudding z tapioki i musem truskawkowym

Wege burger z szarpanym jackfruitem i sosem teriyaki House of Asia Flymetothespoon

Wege burger z szarpanym jackfruitem i sosem teriyaki

Kokosowe mango lassi House of Asia Flymetothespoon

Kokosowe mango lassi

Sałatka z grillowanym halloumi i sosem sojowym House of Asia Flymetothespoon

Sałatka z grillowanym halloumi i sosem sojowym

Grillowane skrzydełka BBQ House of Asia Flymetothespoon

Grillowane skrzydełka BBQ

Tajska sałatka z szarpanym jackfruitem House of Asia

Tajska sałatka z szarpanym Jackfruitem

Grillowany zielony jackfruit w sosie Teryiaki House of Asia

Grillowany zielony jackfruit w sosie Teryiaki

Japońskie placuszki okonomiyaki z banana blossom House of Asia

Japońskie placuszki okonomiyaki z banana blossom

Japońska sałatka z grzybami fungus House of Asia

Japońska sałatka z grzybami Fungus

Przepis na orzeźwiający drink Papaya mojito Czarna Wisienka House of Asia

Orzeźwiające papaya mojito Czarna Wisienka

Wege burger z szarpanym jackfruitem i sosem sriracha Flymetothespoon House of Asia

Wege burger z szarpanym jackfruitem i sosem sriracha

Szaszłyki z wieprzowiny i grzybów shiitake House of Asia

Grillowane szaszłyki z wieprzowiny i grzybów shiitake

NASZE MARKI