Magia gotowania House of Asia

Rozmowa ze zwycięzcą konkursu – Wygraj wycieczkę do Azji

Autorskim przepisem na sukces okazał się makaron Mie z kurczakiem, sezamem, sosem Sojowym i grzybami Mun. Pani Małgorzata, zwyciężczyni organizowanego przez nas konkursu, skromnie uważa, że to danie, którego nie da się zepsuć. Prawda jest jednak taka, że nadesłane przez nią zgłoszenie było wyjątkowe – zachwyciło jury i ostatecznie poprowadziło ją do zwycięstwa. W związku z tym postanowiliśmy zadać laureatce kilka pytań dotyczących jej kulinarnych upodobań i sympatii do orientalnej kuchni.

Przede wszystkim gratulujemy Pani wygranej w konkursie! Proszę powiedzieć, jak zaczęła się Pani przygoda z kuchnią azjatycką.

Moja przygoda z kuchnią azjatycką jest krótka, ale intensywna. Jako fanka polskiej kuchni z rezerwą podchodziłam do chińskich dań i długo odkładałam moment, w którym pierwszy raz spróbuję swoich, teraz już nieodłącznych towarzyszy każdego obiadu. Zupełnie przypadkiem trafiłam do azjatyckiej restauracji, w której spróbowałam pierożków Dim Sum z myślą, że może chociaż będą przypominać te nasze tradycyjne – jakże się myliłam! Były o niebo lepsze! Już następnego dnia zrobiłam je sama, a lodówkę zaopatrzyłam w szeroką gamę nowości! Zaczął się czas azjatyckich degustacji.

Czy to właśnie pierożki Dim Sum są jednym z Pani ulubionych orientalnych dań?

Absolutnie! Oprócz nich uwielbiam jeszcze makaron Chow Mein z kurczakiem i warzywami oraz tradycyjne sajgonki. To dania szybkie i proste w wykonaniu, które za każdym razem zaskakują mnie swoim smakiem. W zależności od dodanych składników dopasowują się do mojego nastroju. Są idealne na każdą okazuję – imprezę ze znajomymi, elegancki obiad czy randkę z ukochanym. 

Czy prostota i łatwość wykonania są dla Pani największymi zaletami kuchni azjatyckiej? Co w niej Pani najbardziej ceni?

Kuchnię azjatycką cenię przede wszystkim za jej wyjątkowy i wyrazisty smak, ale również za to, jak wpływa na moje zdrowie. Wcześniej ciężko mi było odżywiać się smacznie i zdrowo. Polska kuchnia mimo wielu zalet niestety cechuje się dużą kalorycznością. Kuchnia azjatycka jest lekka, smaczna i bogata w witaminy i minerały. W prawie każdym daniu znajdziemy warzywa, bogate w błonnik oraz produkty pochodzenia roślinnego, takie jak soja czy algi morskie. Nasze polskie ziemniaki zastępujemy lekkostrawnym ryżem lub wysokojakościowym makaronem. Bardzo szybko zauważyłam, że po prostu na co dzień czuję się lepiej i mam więcej energii do działania. 

Skąd czerpie Pani inspiracje kulinarne? 

Inspiracje kulinarne czerpię, skąd tylko mogę. O kuchni azjatyckiej można dowiedzieć się naprawdę wiele z dobrych książek kulinarnych, programów telewizyjnych, ale również poprzez obserwowanie kucharzy w chińskich restauracjach i barach. Właśnie to ostatnie lubię robić najbardziej. To oni przez lata praktyki wypracowali swoje własne kulinarne sztuczki, które z radością przemycam do swojej kuchni. 

Można więc zaryzykować stwierdzenie, że preferuje Pani gotowanie według tradycyjnych receptur i raczej nie eksperymentuje w kuchni.

Uwielbiam gotowanie według tradycyjnych receptur. Mam wtedy wrażenie, że odkrywam kulturę i tradycję danego państwa z mojego domowego zacisza. Często jednak zdarza się tak, że podczas gotowania czegoś brakuje, a z półek uśmiechają się do mnie produkty, których nie ma w tradycyjnym przepisie. Wtedy uruchamiam swoją wyobraźnię i zamieniam się w odkrywcę nowych smaków! Przyznaję – nie zawsze wychodzi tak, jakbym chciała, ale nie raz zaskoczyłam się pozytywnie. 

A które z produktów naszej marki „uśmiechają się z półek” do Pani? Ma Pani swoje ulubione?

Próbowałam już wielu produktów House of Asia i za każdym razem jestem pozytywnie zaskoczona, ale po niektóre z nich sięgam częściej i nie wyobrażam sobie ich braku w moich kuchennych zapasach. Sos sojowy House of Asia sprawia, że zwykły makaron staje się wykwintnym daniem azjatyckim. Makaron ryżowy, zdrowy i szybki w wykonaniu, serwuję częściej niż jakiekolwiek inne danie. To strzał w dziesiątkę dla osób, które chcą odżywiać się zdrowo, smacznie i nie mają czasu na długie kulinarne maratony. 

Z czym kojarzy się Pani nasza marka?

Marka House of Asia to dla mnie kwintesencja kuchni azjatyckiej. Czym byłyby moje kulinarne poczynania, gdybym nie miała pod ręką zaufanych pomocników w postaci tych produktów! Cenię sobie wysoką jakość składników, które dodaję do moich potraw i które serwuję najbliższym. Z marką House of Asia mam pewność, że to, co jemy, jest zdrowe, pyszne i w 100% takie, jak powinno być w tradycyjnej kuchni azjatyckiej! 

Jaki nowy produkt azjatycki widziałaby Pani w asortymencie House of Asia?

House od Asia ma bardzo szeroki asortyment produktów, które chętnie wykorzystuję w swojej kuchni. Brakuje mi jednak dań gotowych. Oczywiście je też znajdziemy w ofercie, ale ich różnorodność jest dużo mniejsza. Byłaby to idealna alternatywa dla osób, które nie mają warunków, albo po prostu czasu lub chęci na przygotowywanie potraw samodzielnie. 

Na koniec proszę dokończyć zdanie: „Wygrany voucher zamierzam przeznaczyć na wakacje w…”

Wietnamie – od dawna marzyłam o podróży do tego pięknego i trochę niedocenianego kraju! Teraz, gdy los się do mnie uśmiechnął wreszcie mam okazję!

Dziękujemy za rozmowę.

Wszystkie aktualności

PRODUKTY POWIĄZANE

 
Nowość
Bestseller
makaron-mie-250 g house of asia

Makaron Mie 250g

Nowość
Bestseller
Sos sojowy jasny 150 ml

Sos sojowy jasny 150ml

Nowość
Bestseller
Sos sojowy ciemny 150 ml House of Asia

Sos sojowy ciemny 150ml

Nowość
Bestseller
Grzyby Mun krojone 30 g house of asia

Grzyby Mun krojone 30g

Nowość
Bestseller
Sezam czarny 50 g House of Asia

Sezam czarny 50g

Nowość
Bestseller
Sezam biały 50 g house of asia

Sezam biały 50g

PRZEPISY

 
Kurczak w sosie hoisin z kiełkami fasoli Mung House of Asia Smyk w kuchni

Kurczak w sosie hoisin z kiełkami fasoli Mung

Smażony ryż jaśminowy z omletem i sosem z grzybów Shiitake House of Asia MientaBlog

Smażony ryż jaśminowy z omletem i sosem z grzybów Shiitake

Kurczak generała Tso z kiełkami z fasoli Mung House of Asia JedzPysznie Anna Zyśk

Kurczak generała Tso z kiełkami z fasoli Mung

Makaron Chow Mein w sosie z grzybów shiitake House of Asia

Makaron Chow Mein w sosie z grzybów shiitake

Makaron mie z grzybami shiitake Kinga Kurcoń kuchennykodeks House of Asia

Makaron mie z grzybami shiitake

Sajgonki z kurczakiem i makaronem ryżowym Jak ja lubię jeść House of Asia

Sajgonki z kurczakiem i makaronem ryżowym

Kaczka po pekińsku House of Asia

Kaczka po pekińsku

Makaron Chow Mein z glazurowanym brokułem, papryką i chipsami z jarmużu Martyna Chomacka Master Chef House of Asia

Makaron Chow Mein z papryką i chipsami z jarmużu

Makaron chow Mein z chrupiącymi warzywami i grzybkami Shiitake House of Asia Rozkoszny

Makaron Chow Mein z chrupiącymi warzywami i grzybkami Shiitake

Grillowana kaczka po pekińsku House of Asia Smyk w Kuchni

Grillowana kaczka po pekińsku

Zupa azjatycka z wieprzowiną i makaronem Chow Mein Kodeks Kuchenny House of Asia

Zupa azjatycka z wieprzowiną i makaronem Chow Mein

Udka w sosie miodowo-imbirowym z makaronem Mie House of Asia Praktykulinarni

Udka w sosie miodowo-imbirowym z makaronem Mie

Ostro-kwaśna zupa z kurczakiem i grzybami shiitake House of Asia Czarna Wisienka

Ostro-kwaśna zupa z kurczakiem i grzybami shiitake

Smażony azjatycki ryż z krewetkami w ananasie House of Asia Gotuj z Diego

Smażony azjatycki ryż z krewetkami w ananasie

Makaron Chow Mein pszenno-gryczany ze smażonym tofu i nerkowcami House of Asia Mienta Blog

Makaron Chow Mein pszenno-gryczany ze smażonym tofu i nerkowcami

Japońsko-meksykańska deska przekąsek na sylwestra House of Asia Casa de Mexico

Japońsko-meksykańska deska przekąsek na sylwestra

Drink mango Collins z sokiem z limonki House of Asia

Drink mango Collins z sokiem z limonki

Makaron mie z wieprzowiną w sosie teryiaki House of Asia

Makaron mie z wieprzowiną w sosie teryiaki

Kokosowy sernik z markują House of Asia

Kokosowy sernik z marakują

Grillowane krewetki w kokosowym sosie chipotle House of Asia Casa de Mexico vanomano_

Grillowane krewetki w kokosowym sosie chipotle

Teriyaki chicken tacos House of Asia Casa de Mexico Jak ja lubię jeść

Teriyaki chicken tacos

Jak zrobić sushi w domu? House of Asia

Jak zrobić sushi w domu?

Przepis na zupę miso z tofu i wakame House of Asia

Zupa z miso

Poke bowl z łososiem teriyaki i mango House of Asia

Poke bowl z łososiem teriyaki i mango

Jak przygotować ryż do sushi? House of Asia

Jak przygotować ryż do sushi?

Tajskie czerwone curry z warzywami House of Asia

Tajskie czerwone curry z warzywami

Jak zrobić świąteczne temari sushi? House of Asia Praktykulinarni

Jak zrobić świąteczne temari sushi?

Hosomaki z łososiem przepis House of Asia

Hosomaki z łososiem

Pad thai z kurczakiem house of asia

Jak zrobić pad thai z kurczakiem?

Makaron chow mein z wieprzowiną House of Asia

Makaron chow mein z wieprzowiną

Indyk w sosie z pomarańczy i imbirem House of Asia

Indyk w sosie z pomarańczy i imbirem

Roladki z tortilli z chrupiącym kurczakiem w sosie Sriracha

Roladki z tortilli z chrupiącym kurczakiem w sosie Sriracha

Chrupiące hot-dogi sosem sriracha House of Asia

Chrupiące hot-dogi sosem Sriracha

Zupa dyniowa z czerwonym curry i chorizo House of Asia

Zupa dyniowa z czerwonym curry i chorizo

Zupa dyniowa z mleczkiem kokosowym house of asia

Zupa dyniowa z mleczkiem kokosowym

Halloween temari sushi z łososiem House of Asia

Halloween temari sushi

Czerwone curry z dynią House of Asia

Czerwone curry z dynią

Skrzydełka grillowane w sosie Sriracha House of Asia

Skrzydełka grillowane w sosie Hoisin i Sriracha

Zupa Tom Yum Kung z kurczakiem House of Asia

Zupa Tom Yum Kung z kurczakiem

Tajski deser mango sticky rice House of Asia

Tajski deser mango sticky rice

Panang Curry z szarpanym jackfruitem House of Asia

Panang curry z szarpanym jackfruitem

Rozgrzewające mango curry z dynią i krewetkami House of Asia

Rozgrzewające mango curry z dynią i krewetkami

Fresh spring rolls z sosem sweet chili House of Asia

Fresh spring rolls z sosem sweet chili

Ryż smażony z kurczakiem i warzywami House of Asia

Ryż smażony z kurczakiem i warzywami

Pad thai z krewetkami House of Asia

Pad thai z krewetkami

Makaron Vermicelli z grzybami mun i sosem ostrygowym House of Asia

Makaron Vermicelli z grzybami mun i sosem ostrygowym

Tosty z jajkiem w koszulce z sosem sriracha House of Asia

Tosty z jajkiem w koszulce z sosem Sriracha

Makaron po tajsku z krewetkami House of Asia Czarna Wisienka

Makaron po tajsku z krewetkami

Kurczak Holy Basil Nietylkopasta House of Asia

Kurczak Holy Basil

Warzywa w sosie ostrygowym House of Asia

Warzywa w sosie ostrygowym

Butter chicken Delicious Place House of Asia

Butter chicken

Zupa pho z grzybami słomkowymi House of Asia

Zupa pho z grzybami słomkowymi

Kokosowy sernik z limonkami na zimno House of Asia

Kokosowy sernik z limonkami na zimno

Orzeźwiający drink z mango, kokosem i musem malinowym House of Asia mientablog

Orzeźwiający drink z mango kokosem i musem malinowym

Makaron Chow Mein w sosie Kung Pao House of Asia

Makaron Chow Mein w sosie Kung Pao

Krewetki w panierce panko z sosem hoisin i nachosami House of Asia Marcin Kozicki Co dziś zjemy

Krewetki w panierce panko z sosem hoisin i nachosami

Domowe zapiekanki z sosem sriracha House of Asia

Domowe zapiekanki z sosem sriracha

Wrapy z wieprzowiną w panierce panko z sosem tonkatsu House of Asia Casa de Mexico food_square

Wrapy z wieprzowiną w panierce panko z sosem tonkatsu

Jak zrobić soczyste piersi z kurczaka na grillu? House of Asia

Jak zrobić soczyste piersi z kurczaka na grillu?

Orzeźwiająca tajska sałatka z kurczakiem House of Asia

Orzeźwiająca tajska sałatka z kurczakiem

Zapiekanki z grzybami słomkowymi House of Asia

Zapiekanki z grzybami słomkowymi

Pulpeciki drobiowe z sosem z grzybów shiitake House of Asia Praktykulinarni

Pulpeciki drobiowe z sosem z grzybów Shiitake

Wegańskie lody czekoladowe z czereśniami House of Asia Czarna Wisienka

Wegańskie lody czekoladowe z czereśniami

Kotlet schabowy w panierce panko i sosem Tonkatsu House of Asia

Kotlet schabowy w panierce panko z sosem Tonkatsu

Chłodnik z botwiny z krewetkami i szparagami House of Asia

Chłodnik z botwiny z krewetkami i szparagami

Gołąbki z młodej kapusty w sosie czerwonym curry House of Asia Flymetpthespoon

Gołąbki z młodej kapusty w sosie czerwonym curry

Futomaki z łososiem, szparagami i pastą wasabi House of Asia Flymetothespoon

Futomaki z łososiem, szparagami i pastą wasabi

Kokosowy pudding z tapioki i musem truskawkowym House of Asia

Kokosowy pudding z tapioki i musem truskawkowym

Wege burger z szarpanym jackfruitem i sosem teriyaki House of Asia Flymetothespoon

Wege burger z szarpanym jackfruitem i sosem teriyaki

Kokosowe mango lassi House of Asia Flymetothespoon

Kokosowe mango lassi

Sałatka z grillowanym halloumi i sosem sojowym House of Asia Flymetothespoon

Sałatka z grillowanym halloumi i sosem sojowym

Grillowane skrzydełka BBQ House of Asia Flymetothespoon

Grillowane skrzydełka BBQ

Tajska sałatka z szarpanym jackfruitem House of Asia

Tajska sałatka z szarpanym jackfruitem

Grillowany zielony jackfruit w sosie Teryiaki House of Asia

Grillowany zielony jackfruit w sosie Teryiaki

Japońskie placuszki okonomiyaki z banana blossom House of Asia

Japońskie placuszki okonomiyaki z banana blossom

Japońska sałatka z grzybami fungus House of Asia

Japońska sałatka z grzybami fungus

Przepis na orzeźwiający drink Papaya mojito Czarna Wisienka House of Asia

Orzeźwiające papaya mojito

Wege burger z szarpanym jackfruitem i sosem sriracha Flymetothespoon House of Asia

Wege burger z szarpanym jackfruitem i sosem sriracha

Szaszłyki z wieprzowiny i grzybów shiitake House of Asia

Grillowane szaszłyki z wieprzowiny i grzybów shiitake

Ramen z wędzonym boczkiem i grzybami słomkowymi House of Asia

Ramen z wędzonym boczkiem i grzybami słomkowymi

Krem z batatów z mleczkiem kokosowym i imbirem House of Asia

Krem z batatów z mleczkiem kokosowym i imbirem

Kurczak katsu w panierce panko Praktykulinarni

Kurczak katsu w panierce panko

Żurek z mleczkiem kokosowym i grzybami słomkowymi

Żurek z mleczkiem kokosowym i grzybami słomkowymi

Kaczka w sosie Hoisin z czarną porzeczką House of Asia

Kaczka w sosie Hoisin z czarną porzeczką

Makaron soba z kurczakiem i grzybami słomkowymi House of Asia

Makaron soba z kurczakiem i grzybami słomkowymi

Miso ramen z tofu i grzybami shiitake House of Asia Flymetothespoon

Miso ramen z tofu i grzybami shiitake

Sushi bowl z łososiem i tykwą kampio House of Asia Praktykulinarni

Sushi bowl z łososiem i tykwą kampio

Tropikalny koktajl mocy House of Asia

Tropikalny koktajl mocy

Mozzarella sticks w panierce panko House of Asia

Mozzarella sticks w panierce panko

Zielony jackfruit z pastą tikka masala House of Asia

Zielony jackfruit z pastą tikka masala

Pieczony bakłażan w sosie unagi Flymetothespoon House of Asia

Pieczony bakłażan w sosie unagi

Kokosowy pudding chia z pulpą mango i jagodami House of Asia

Kokosowy pudding chia z pulpą mango i jagodami

Grzybowe stir-fry z ryżem jaśminowym House of Asia Flymetothespoon

Grzybowe stir-fry z ryżem jaśminowym

Bułeczki bao bao z szarpanym jackfruitem i pastą chili House of Asia Karolina Kos

Bułeczki bao bao z szarpanym jackfruitem i pastą chili

Kokosowy pudding chia z musem z papai Flymetothespoon House of Asia

Kokosowy pudding chia z pulpą z papai

Szybka zupa Pho House of Asia

Szybka zupa Pho

Wegańskie fish and chips z kwiatów bananowca House of Asia Praktykulinarni

Wegańskie fish and chips z kwiatów bananowca

Tofu teriyaki bowl House of Asia

Tofu teriyaki bowl

Wegański butter chicken z tofu House of Asia

Wegański butter chicken z tofu

Kurczak w sosie teriyaki z makaronem mie House of Asia

Kurczak w sosie teriyaki z makaronem mie

Wegański Pad Thai z kwiatem bananowca House of Asia Praktykulinarni

Wegański Pad Thai z kwiatem bananowca

Deser mango sticky rice House of Asia

Deser mango rice

Tikka Masala z jackfruitem i ciecierzycą Edyta Dyduch House of Asia

Tikka Masala z jackfruitem i ciecierzycą

Makaron stir fry Snow Fungus z jackfruitem Edyta Dyduch House of Asia

Makaron stir fry Snow Fungus

Seleryba w panierce panko House of Asia Praktykulinarni

Seleryba w panierce panko

Wegetariańskie sajgonki z grzybami mun House of Asia Praktykulinarni

Wegetariańskie sajgonki z tofu i grzybami mun

Domowe kimchi – przysmak z Korei House of Asia Praktykulinarni

Domowe kimchi – przysmak z Korei

Łosoś w migdałach z musem mango i sokiem z limonki House of Asia Fly Me to the spoon

Łosoś w migdałach z musem mango i sokiem z limonki

Makaron z tofu i sosem z grzybów shiitake House of Asia

Makaron z tofu i sosem z grzybów shiitake

Jak zrobić Temari sushi? Praktykulinarni House of Asia

Jak zrobić Temari sushi?

Stir-fry orzechowo-tamaryndowy z tofu Flymetothespoon House of Asia

Stir-fry orzechowo-tamaryndowy z tofu

Kurczak Kung Pao z cukinią i ryżem House of Asia

Kurczak Kung Pao z cukinią i ryżem

Makaron stir-fry z tofu i warzywami w sosie z grzybów shiitake House of Asia

Makaron stir-fry z tofu i warzywami w sosie z grzybów shiitake

Zupa pho z wołowiną i grzybami schiitake Edyta Dyduch House of Asia

Zupa pho z wołowiną i grzybami shiitake

Tofu satay z pastą bulgogi i sosem orzechowym Czarna Wisienka House of Asia

Tofu satay z pastą bulgogi i sosem orzechowym

Krewetki w sosie maślano-winnym z trawą cytrynową House of Asia

Krewetki w sosie maślano-winnym z trawą cytrynową

Zielone curry z warzywami i pastą z kolendry Karolina Kos House of Asia

Zielone curry z warzywami i pastą z kolendry

Płatki quinoa z mleczkiem kokosowym i owocami House of Asia

Płatki quinoa z mleczkiem kokosowym i owocami

Krem z kukurydzy z żółtym curry

Krem z kukurydzy z żółtym curry

Rozgrzewająca zupa dyniowa z pastą chili Edyta Dyduch House of Asia

Rozgrzewająca zupa dyniowa z pastą chili

Pad Thai z krewetkami i jackfruitem szarpanym House of Asia

Pad Thai z krewetkami i jackfruitem szarpanym

Zupa Pho z tofu i boczniakami Praktykulinarni House of Asia

Zupa Pho z tofu i boczniakami

Gofry z kokosową bitą śmietaną i owocami fly me to the spoon Yummity House of Asia

Gofry z kokosową bitą śmietaną i owocami

Koktajl kokosowy z pulpą bananową Quality Food House of Asia

Koktajl kokosowy z pulpą bananową

Koreańskie bulgogi z zielonym jackfruitem szarpanym House of Asia Prakrtykulinarni

Koreańskie bulgogi z zielonym jackfruitem szarpanym

Nasi Goreng z kurczakiem i ryżem jaśminowym Praktykulinarni House of Asia

Nasi Goreng z kurczakiem i ryżem jaśminowym

Mini burgerki z panierowanym dorszem, szpinakowym krążkiem i sosem Sriracha Marcin Kozicki Co dziś zjemy House of Asia Yummity

Mini burgerki z panierowanym dorszem, szpinakowym krążkiem i sosem Sriracha

Wieprzowina Moo Shu w plackach mandaryńskich Edyta Dyduch House of Asia

Wieprzowina Moo Shu w plackach mandaryńskich

Onigiri z tuńczykiem i łososiem przepis House of Asia

Onigiri z tuńczykiem i łososiem

Bibimbap z wołowiną i pastą chili Edyta Dyduch House of Asia

Bibimbap z wołowiną i pastą chili

Makaron Udon z kurczakiem w sosie mango-chili Marcin Kozicki House of Asia

Makaron Udon z kurczakiem w sosie mango-chili

Niebiański sernik jaglany z pulpą mango Aleksandra Markowska House of Asia

Niebiański sernik jaglany z pulpą mango

Ramen z kaczki Marcin Kozicki Co dziś zjemy House of Asia

Ramen z kaczki

Jak zrobić wegańską śmietanę House of Asia

Jak zrobić wegańską bitą śmietanę?

Ryż smażony z krewetkami i mango House of Asia

Ryż smażony z krewetkami i mango

Mus czekoladowo-kokosowy z pastą chili House of Asia Kara Czarna Wisienka

Mus czekoladowo-kokosowy z pastą chili

Szaszłyki z kurczakiem i ananasem w chili

Szaszłyki z kurczakiem i ananasem w chili

Kurczak w tempurze z sosem sojowym i wasabi House of Asia

Kurczak w tempurze z sosem sojowym i wasabi

Bułeczki bao z kurczakiem i piklowaną cebulą House of Asia

Bułeczki bao z kurczakiem i piklowaną cebulą

Truskawkowa margarita z sokiem z limonki House of Asia

Truskawkowa margarita z sokiem z limonki

Japoński omlet tamago House of Asia

Japoński omlet tamago

Lody z mleczkiem kokosowym i marakują House of Asia

Lody z mleczkiem kokosowym i marakują

Truskawkowe mojito bezalkoholowe z sokiem limonki House of Asia

Truskawkowe mojito bezalkoholowe

Zupa laksa z kurczakiem i makaronem ryżowym House of Asia

Zupa laksa z kurczakiem i makaronem ryżowym

Wegański sernik na zimno z markują i mango Edyta Dyduch House of Asia

Wegański sernik na zimno z markują i mango

Pieczywo czosnkowe z pastą yuzu House of Asia

Pieczywo czosnkowe z pastą yuzu

Kanapki z boczniakami i sosem sriracha house of asia

Kanapki z boczniakami i sosem sriracha

Kurczak w sosie z czarnego pieprzu House of Asia

Kurczak w sosie z czarnego pieprzu

Burger z kurczakiem i pieczarkami portobello Praktykularni House of Asia

Burger z kurczakiem i pieczarkami portobello

Hummus z pieczonej pietruszki z grzybami shitake i prażonym sezamem House of Asia

Hummus z pieczonej pietruszki z grzybami shitake i prażonym sezamem

Sałatka z wakame i rzodkiewką House of Asia

Sałatka z wakame i rzodkiewką

Makaron chow mein z kurczakiem i pastą kantońską stir-fry House of Asia

Makaron chow mein z kurczakiem i pastą kantońską stir-fry

Wegetariańska Tikka masala z zielonym jackfruitem House of Asia

? Tikka masala z zielonym jackfruitem

Grillowane skrzydełka z pikantnym sosem majonezowym House of Asia

Grillowane skrzydełka z pikantnym sosem majonezowym

Grillowana karkówka z sosem Sriracha i pastą chili House of Asia

Grillowana karkówka z sosem Sriracha i pastą chili

Grillowany kurczak po tajsku z ananasem Karolina S,yk House of Asia Tefal

Grillowany kurczak po tajsku z ananasem

Makaron udon z tofu i fasolką House of Asia

Makaron udon z tofu i fasolką

Grillowany filet z dorady w sosie sojowym House of Asia

Grillowany filet z dorady w sosie sojowym

Krewetki w panierce panko i w sosie teriyaki House of Asia

Krewetki w panierce panko i w sosie teriyaki

Wegańskie sushi maki z tykwą i rzodkwią marynowaną House of Asia

Sushi maki z tykwą i rzodkwią marynowaną

Kurczak yakitori-japońskie szaszłyki w sosie miodowo czosnkowym House of Asia

Kurczak yakitori-japońskie szaszłyki w sosie miodowo czosnkowym

Tatar z łososia z sosem sojowym, awokado i kolendrą House of Asia

Tatar z łososia z sosem sojowym, awokado i kolendrą

Warzywa w tempurze House of Asia

Warzywa w tempurze

Wege burger z zielonym jackfruitem i sosem teriyaki House of Asia

Wege burger z zielonym jackfruitem i sosem teriyaki

Tajskie kotleciki rybne z żółtym curry House of Asia

Tajskie kotleciki rybne z żółtym curry

Fresh spring rolls z awokado i sosem słodkim chili

Jajka faszerowane oliwkami i majonezem z wasabi House of Asia

Jajka faszerowane oliwkami i majonezem z wasabi

Żurek z mleczkiem kokosowym i grzybami Shiitake House of Asia

Żurek z mleczkiem kokosowym i grzybami Shiitake

Wegetariańskie spring rolls z pulpą mango House of Asia

Wegetariańskie spring rolls z pulpą mango

Kulki ryżowe z kokosem House of Asia

Kulki ryżowe z kokosem

Żeberka w sosie curry House of Asia

Żeberka w sosie curry

Mintaj z ryżem i marynowanymi warzywami House of Asia

Mintaj z ryżem i marynowanymi warzywami

Zielone curry z kurczakiem i bananami House of Asia

Zielone curry z kurczakiem i bananami

Pieczony kalafior z migdałami i puree z miso House of Asia

Pieczony kalafior z migdałami i puree z miso

Makaron Chow Mein po azjatycku House of Asia

Makaron Chow Mein po azjatycku

Ryż w sosie ostrygowym House of Asia

Ryż w sosie ostrygowym

Tofu czosnkowo-miodowe z warzywami House of Asia

Tofu czosnkowo-miodowe z warzywami

Chińska zupa z kurczakiem i makaronem Chow Mein House of Asia

Chińska zupa z kurczakiem i makaronem Chow Mein

Makaron chiński trzy grzyby House of Asia

Makaron chiński trzy grzyby

Przepis Ostrygowy kurczak z pak choi House of Asia

OSTRYgowy kurczak z pak choi

Makaron smażony po chińsku z warzywami House of Asia

Makaron smażony po chińsku z warzywami

Pudding chia z mleczkiem kokosowym i mango House of Asia

Pudding chia z mleczkiem kokosowym i mango

Pieczone skrzydełka z kurczaka w sosie sojowo-miodowym House of Asia

Pieczone skrzydełka z kurczaka w sosie sojowo-miodowym

Przepis Sajgonki z mięsem i makaronem ryżowym House of Asia

Sajgonki z mięsem i makaronem ryżowym

Banany w cieście kokosowym z mango House of Asia

Banany w cieście kokosowym z mango

Przepis Warzywa z Woka w sosie teriyaki z zielonym jackfruit House of Asia

Warzywa z woka w sosie teriyaki z zielonym jackfruit

Wegetariańskie curry z ryżem i zielonym jackfruitem House of Asia

Wegetariańskie curry z ryżem i zielonym jackfruitem

Grillowane krewetki z ananasem i makaronem ryżowym w sosie Teriyaki

Grillowane krewetki z ananasem i makaronem ryżowym w sosie Teriyaki

Sałatka Som Tam z papają House of Asia

Sałatka Som Tam z papają

Ramen z tofu i wakame House of Asia

Ramen z tofu i wakame

Krewetki w tempurze z aromatycznymi sosami House of Asia

Krewetki w tempurze z aromatycznymi sosami

Ramen z kurczakiem House of Asia

Ramen z kurczakiem

Ramen miso z warzywami i nori Chef Lorek ouse of Asia

Ramen miso z warzywami i nori

Przepis Uramaki i kaburamaki sushi House of Asia

Uramaki i kaburamaki sushi

Nigiri sushi z łososiem wędzonym węgorzemHouse of Asia

Nigiri sushi

Futomaki z łososiem i ogórkiem House of Asia

Futomaki z łososiem i ogórkiem

Chrupiące futomaki z łososiem w tempurze

Chrupiące futomaki z łososiem w tempurze

Żółte curry z kurczakiem i marchewką House of Asia

Żółte curry z kurczakiem i marchewką

Makaron po tajsku z krewetkami i sosem Sriracha Mateusz Krojenka House of Asia

Makaron po tajsku z krewetkami i sosem Sriracha

Warzywne massaman curry House of Asia

Warzywne massaman curry

NASZE MARKI