Mango lassi z mleczkiem kokosowym

Tradycyjne mango lassi to orzeźwiający, indyjski napój na letnie dni na bazie jogurtu i świeżych owoców. My mamy dla Was propozycję aby dodać do niego pyszne mleczko kokosowe.  Spróbujcie sami!

 

Oceń przepis, aby doradzić innym!

Kliknij na gwiazdkę, aby ocenić

Średnia: 0 / 5. Ilość głosów: 0

Jeszcze nikt nie ocenił przepisu.

Liczba porcji: 2

Czas: 5 min + 30 min chłodzenie

Poziom trudności:
Łatwe

Ostrość:
Łagodne

Składniki

Sposób przygotowania

  1. Wszystkie składniki oprócz mięty zblenduj na gładka masę.
  2. Włóż do lodówki na co najmniej 30 min.
  3. Przelej do szklanek i udekoruj listkami mięty.
...

Polecane przepisy

 

GOTUJ Z PONGHTEPEM SMACZNIE I SZYBKO

 

Żółte curry z kurczakiem i dynią

Jak przygotować ryż do sushi?

NASZE MARKI